Maltepe Günlük Daire (KVKK)

Maltepe Günlük Kiralık Daireler olarak, müşterilerimizin kişisel verilerinin gizliliğini önemsiyor ve bu verilerin korunmasına büyük özen gösteriyoruz. Bu metin, Maltepe Günlük Kiralık Daireler tarafından toplanan, işlenen ve saklanan kişisel verilere ilişkin bilgilendirme amacı taşır.

1. Kişisel Veri Türleri ve Toplama Yöntemleri

Maltepe Günlük Kiralık Daireler olarak, misafirlerimizden sadece rezervasyon ve iletişim amaçları için gerekli kişisel verileri toplarız. Bu veriler genellikle ad, soyad, iletişim bilgileri (e-posta, telefon numarası), kimlik bilgileri gibi temel bilgileri içerir. Verileriniz, rezervasyon sırasında veya bizimle iletişime geçtiğinizde toplanır.

2. Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları

Maltepe Günlük Kiralık Daireler, kişisel verilerinizi aşağıdaki amaçlarla işlemektedir:

  • Rezervasyon işlemlerini yönetmek
  • İletişim kurmak ve rezervasyon durumu hakkında bilgi vermek
  • Müşteri hizmetlerini sunmak
  • Talep veya şikayetleri ele almak
  • Yasal gereksinimlere uymak

3. Kişisel Verilerin Saklanma Süresi

Kişisel verileriniz, işlenme amaçları doğrultusunda ve yasal gereksinimlere uygun olarak saklanır. Verilerinizin güvenliği için gerekli tüm teknik ve organizasyonel önlemler alınır.

4. Kişisel Veri Paylaşımı

Kişisel verileriniz, yalnızca rezervasyonunuzun işlenmesi ve hizmetlerimizin sunulması amacıyla üçüncü taraflarla paylaşılır. Bu paylaşımlar, yasal gerekliliklere uygun olarak gerçekleşir.

5. Kişisel Veri Sahiplerinin Hakları

KVKK kapsamında, kişisel veri sahipleri olarak sizlere aşağıdaki hakları tanırız:

  • Kişisel verilerinize erişim hakkı
  • Kişisel verilerinizi düzeltme hakkı
  • Kişisel verilerin silinme hakkı
  • Kişisel verilerin işlenmesine itiraz hakkı
  • Kişisel verilerin aktarılabilirliği hakkı

Haklarınızı kullanmak veya kişisel verilerinizle ilgili herhangi bir soru veya talep için info@maltepegunlukdaire.com adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Maltepe Günlük Kiralık Daireler olarak, kişisel verilerinizi korumaya yönelik taahhüdümüzü ciddiye alırız ve bu politika doğrultusunda hareket ederiz. Kişisel verilerin korunması ve gizliliği konusundaki herhangi bir sorunuz için bize ulaşmaktan çekinmeyin.

İlgili Yazılar